Over Voor de Wind

Als kindercoach ga ik samen met jouw kind vanuit kwaliteiten en talenten belemmeringen en moeilijkheden aan.

Over Mij

Kindercoach
Marlette Verbree

Ik ben Marlette Verbree. Ik woon samen met mijn man en één kind (de andere drie wonen inmiddels op kamers) in het dorp Loppersum (Groningen). Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik met kinderen en jongeren gaan werken, onder andere in het onderwijs. Naast verschillende cursussen heb ik een gecertificeerde kindercoach opleiding gevolgd bij KIK (Kind in Kracht, Utrecht).

Ik geloof in de kwaliteiten van elk kind en werk in mijn coaching oplossingsgericht. Kijken naar de mogelijkheden voor de toekomst. Samen met jouw kind kijken naar mogelijkheden die passen bij jouw kind en zijn of haar kwaliteiten. De coaching vindt plaatst in Loppersum. In overleg zou het ook kunnen op de basisschool van uw kind.

Kindercoach Marlette Verbree

Reviews

Wat Klanten Zeggen

“Onze dochter gaat met veel plezier naar Marlette toe. Het is voor haar de uitlaatklep en hulp die zij nodig heeft op dit moment. De manier waarop Marlette een veilige sfeer creëert waardoor onze dochter durft te vertellen wat haar bezig houdt is zeer bijzonder.”

Ouders

“Door middel van opdrachten en oefeningen wordt stap voor stap vooruitgang geboekt. Het valt ons op hoe praktisch en aansprekend de opdrachten zijn. Dit helpt enorm om het direct in de praktijk te brengen. De communicatie tussen Marlette en ons als ouders is zeer prettig.”

Ouders

“Als er actuele uitdagingen zijn dan weet Marlette die op een slimme manier te integreren in de sessies. Wij zijn als ouders enorm blij en dankbaar voor de hulp van Marlette. Onze dochter is nog wel het meest gelukkig. Zoals ze het zelf zegt: juf Marlette snapt mijn hoofd…”

Ouders

Een Kennismaking Plannen?

Ben je benieuwd geworden naar Voor de Wind kindercoaching of wil je direct een kennismaking plannen? Neem hieronder contact op.